Govorili su nam da su promene strašne, da se grčevito držimo za isti način života za svaki slučaj. Nekad nam je tako bilo sasvim fino, došlo je vreme da promene prigrlimo i kažemo im DOBRO JUTRO.

Nekako sam naučila da više ne postoji ništa za šta želim biti potpuno isključiva.

Kad god sam rekla da nema šanse da uradim to i to ili napravim tu promenu, život me je iznenadio.

Sve za šta sam čvrsto verovala da neću da dopustim da se menja, se promenilo i danas živim skoro svako svoje ne.
Nekad sam bila isključiva iz neznanja, ponekad jer sam terala inat drugima, sad znam da je sve moguće ma koliko god se opirala I bežala od promena.
Verujem da se i vama dešavalo da budete sigurni u svoje odluke… a onda vam život donese promene.

Kad se spomenu promene, obično se svi parališemo i prepadnemo kao da je to nešto najgore što nas čeka, i ništa više neće biti kao pre, može biti samo gore. Ali, ne lezi vraže…

Kad sam shvatila koliko sam vremena izgubila grčevito se opirući promenama, rešila sam da je vreme da im kažem DOBRO JUTRO, dobrodošle u moj život, šta mi to lepo donosite?

Od kad sam promenila ploču počela sam da menjam život, na bolje. Shvatila sam da sam sebe kočila, iz neznanja, straha, nepoverenja u sebe i život.
Ako i vi imate baš sad izazov i opirete se promeni jer mislite da iza ugla vreba ko zna kakva muka… Otkriću vam tajnu… Promene su sjajne… I gle čuda.. Ništa ne boli…

Kad jednom izađete iz komfor zone nikad više nećete bežati od novina koje vam život donosi.
Život je životarenje ako samo plivaš u sigurnoj vodi gde ti je sve poznato jer se plašiš okeana i talasa. Život živiš zaista ako kreneš u susret talasu i pustiš da te nosi u nepoznatom smeru gde se možda krije neka  nova mera sreće o kojoj nisi ni sanjao. Ako ne probaš ne možeš da znaš. Ukoliko te talas preklopi, popiješ malo više vode, zagrcneš se i uplašiš, uvek možeš da se vratiš u mirnu luku. Pitanje je samo hoćeš li biti potpuno srećan?

Dobro jutro tortilje

Priprema:

Na istopljenoj kašičici Dobro jutro margarina prepržiti prvo pečurke a zatim i šunku (odvojeno). Umutiti jaja sa malo soli i napraviti ravnu kajganu, kao palačinku. Premazati tortilje margarinom, staviti palačinka kajganu a preko pečurke i šunku. Od paradajza i čerija možete napraviti salatu a jednostavno možete i njih priključiti žurci u tortilji.

Sastojci:

Dobro jutro tortilje